Gnistpris finalister

Gnistprisdiplom med motiv utformet av kunstneren Inga Dalsegg

4 fremadstormende ungdommer er i finalen til Gnistprisen 2016. 

Endelig kåring vil bli gjort i et jurymøte 17/11 og utdeling av pris vil bli gjort på Orkdalsmessa 26/11.

Mads Møkkelgård Øyum går i 10.-klasse ved Årlivoll skole. Her har han gjort det særdeles bra i faget Matematikk i en årrekke. Han tok eksamen for ungdomsskolen allerede i 7. klasse. Nå gjennomfører han matematikk for 3. årstrinn ved videregående skole.

Sander Næss kjører Bilcross, og har i 2016 sesongen prestert veldig bra i juniorklassen. Sander har i 2016 stilt til start i 11 løp, inkludert Landsfinalen for juniorer og Tour de Motorsport. I disse 11 løpene har han oppnådd hele 14 heatseiere, 8 A-finaler, 4 pallplasseringer, og aller viktigst, første plass i klubbløpet til NMK Orkla.

Simen Løvås svømmer for OIF svømmeklubb. Han ligger på topp i sin klasse i Norges på forskjellige distanser. Han trener mye og så ofte som 6 ganger i uken. Han er 2 ganger per uke til Trondheim for å svømme i 25 meters basseng.

Nora Lund er 15 år og spiller fotball for OIF. Hun spiller til vanlig på OIFs J17-lag, og har i år spilt flere kamper for seniorlaget. Hun utmerker seg spesielt med svært god treningskultur og holdninger.

Mads Møkkelgård Øyum   Nora Lund

Simen Løvås   Sander Næss