SIKO - en del av Orkland Energi

SIKO - en del av Orkland Energi

Siko AS er et selskap i Orkdal som har spesialisert seg på kvalitetsprodukter som har med energi og inneklima å gjøre. Siko eies i fellesskap av Orkland Energi (60 %) og Laksøyen Eiendom (40 %) og er lokalisert både på AMFI-senteret og i Orkland Energis lokaler på Fannrem. Både varmepumper, solskjermingsprodukter, elbilladere og solcelleanlegg tilbys i butikken og monteres av lokale håndverkere. Produktene selges sammen med attraktive finansieringsløsninger.

Varmepumper
Siko forhandler anerkjente varmepumper fra Toshiba, og er faktisk landets nest største forhandler av dette merket. Moderne varmepumper gir god komfort hele året, er støysvake og så energieffektive at en investering spares inn i løpet av få år gjennom lavere strømregninger. Kombiner gjerne et kjøp med å inngå en serviceavtale så slipper du alle bekymringer rundt energiforbruket ditt. Varmepumpen kan du betale via strømregningen rentefritt over tre år. 

Solskjerming
Siko leverer blant annet kvalitetsprodukter fra Norsol på Tingvoll i alle prisklasser. Interessen for solskjerming i hus, leiligheter og kontorlokaler er sterkt økende, noe som bidrar til godt inneklima og komfort. Også for solskjermingsprodukter kan vi bidra med hjelp til finansiering.

Elbilladere
Siko kan levere mange typer elbilladere som vil kunne tilfredsstille alle behov, både for enkeltstående ladere og for borettslag og lignende som behøver mer avanserte løsninger. Lad hurtig og sikkert, ikke bruk stikkontakten i garasjen. Også elbilladere kan nedbetales via strømregningen.

Solcelleanlegg
Siko tilbyr markedets beste solcellepaneler fra Panasonic, både med hensyn til ytelse og lange garantitider. Her kan man velge å kjøpe rimelige standardpakker eller skreddersydde anlegg etter behov. Også batteriløsninger fra Eaton kan integreres for å utnytte egenprodusert strøm best mulig. Overskuddsstrøm selges tilbake til Orkland Energi for en god pris. Finansiering kan gjøres gjennom vår avtale med Orkla sparebank som tilbyr sin laveste boliglånsrente for formålet.

Nå vil det bli muligheter til å kjøpe både varmepumper og elbilladere som nedbetales rentefritt over strømregningen. 

Svarskjema