Min Side (ikke publisert)

Hva finner jeg på Min Side

På Min Side er det enkelt for deg som strømkunde å holde oversikt over ditt kundeforhold. Her får du oversikt over dine strømavtaler, ditt strømforbruket og dine faktura. Andre tjenester som fakturaavtaler, økonomirapport, prøveavregning og flyttemelding, finnes også på Min Side

Siden kan benyttes av både privatkunder og bedriftskunder

Pålogging Min Side/opprette bruker

Første gang du logger deg inn på Min Side, må du opprette en brukerkonto. Dette får du gjort under "Register bruker", "opprett en ny brukerkonto". Tast inn ditt kundenummer og ditt målernummer, dette finner du på din faktura. Opprett så et brukernavn, som er din e-post og et personlig passord. Du vil da motta en verifisering av din konto til din e-post. 

Få full oversikt over ditt kundeforhold hos oss. 

 

Oversikt forbruk og kostnader

På Min Side ser du forbruket ditt per år, måned, uke, dag og helt ned i pr. time. I tillegg ser du prisen du betaler pr. time i døgnet.

I økonomioversikten som finnes på Min Side ser du forbruk og utgifter fordelt på hele måneder, et godt verktøy for bl.a bedrifter. 

I fakturaoversikten har du tilgang til alle dine faktura. Her kan du ta prøveavregning basert på hittil registrert forbruk i vårt system. 

Opprette fakturaavtaler

På Min Side kan du enkelt opprette flere typer elektronisk faktura og Avtalegiro-avtale. Du må ikke inn i nettbank for å gjøre dette, det finnes mulighet for Elektronisk Avtaleinngåelse på Min Side. Det du trenger er kun din kodebrikke for signering.

Bytte strømavtale, melde flytting eller si opp strømavtale

Finner du det hensiktsmessig å bytte strømavtale, trenger du å melde flytting eller å si opp din strømavtale,  finnes det skjema for dette på Min Side.