Treningssamling

Treningssamling

Sesongrapport 2016

Siden jeg ikke skal konkurrere på bane i vinter blir denne vinteren veldig annerledes. Fokuset ligger på å trene bra for å prestere på landeveien til våren, og opplegget blir lagt opp deretter.

17.nov – 1.des: Vinterens første treningssamling. Sammen med Sondre Holst Enger reiste jeg ned til Gran Canaria, og der ble vi i 12 dager. Til tross for dårligere vær enn det som er vanlig på Gran Canaria fikk vi veldig mange fine treningsdager, men det er enda tidlig på vinteren så holdt naturligvis igjen litt. Vi hadde også tid og energi til å finne på andre ting enn å bare sykle også. Det ble flere turer ned til senteret i Puerto Rico på ulike tider av døgnet. Vi fikk også tatt noen turer til stranda og testa ut badetemperaturen.

10 - 22.des: Da var det klart for 12 nye dager på Gran Canaria med mye trening i fint vær. Reiste med Andreas Jacobsen, Carl Fredrik Hagen og Nikolai Heum denne gangen. Leide et hus like utenfor Maspalomas, som holdt norsk standard. Her hadde vi blant annet kjøkkenmuligheter på samme måte som når man er hjemme, noe som var veldig deilig. Vi hadde også et lite basseng og et soltak utenfor huset, der vi tilbragte mye tid etter trening. Noen turer ute på kveldstid for å møte andre norske syklister ble det også. Det ble blant annet flere turer på Casino, med veldig varierende hell.

 

  

 

Jula har blitt tilbragt hjemme i Orkdal. 6-8 januar er det samling med Ottestad på Hamar, før turen går til Spania 17 januar. Der skal jeg være til 28 januar.

 

Anders Oddli

 

Les tidligere rapporter:

Oktober 2016

August-september 2016

Mai-juli 2016

Mars-mai 2016

Januar-februar 2016