En målbevisst Orkdaling

En målbevisst Orkdaling

Litt om meg: Mitt navn er Espen Jacobsen. Jeg ble født 15.september 1998 og kommer fra Orkanger.

To uker med konkurranse er ferdig og jeg ser tilbake på både gode å dårlige resultater. Startet med hoppuka i Telemark, hvor det var to renn i både Høydalsmo og Notodden. Merket ganske raskt på kroppen at den ikke var helt 100%. formen gikk nedover for hver dag, med dårlig fysisk form og underskudd blir det vanskelig å gjennomføre god teknisk hopping. Når vi kom hjem til Trondheim på mandag kjørte vi teknisk test og spenst test for å se hvordan vi lå an fysisk og teknisk. Teknikken så veldig bra ut eneste minuset var at den fysikken vi hadde på starten av sesongen var ikke til å se på disse to testene, vi oppsummerte med at vi hadde vært dårlig på fysisk trening under sesongen på å variere å bytte treningsprogram, Det kan vi ta med oss til neste sesong slik at vi får bygget opp et godt grunnlag til neste sesong.

Jeg valgte å ta det med ro fram til Torsdag hvor vi da reiste videre til Oslo for å delta i Jr.NM normalbakke. Jeg kom overskudd og masse energi til konkurransen som så ut til å lønne seg. med et hopp på 100m i første omgang på lørdag lå jeg på en 7.plass. til andre omgang gikk vi ned tre avsatser og med et hopp på 96m klatret jeg opp til 3.plass i den individuelle konkurransen. På søndag var det lagkonkurranse, hvor

Sør-Trøndelag stilte med et veldig sterkt lag. Jeg leverte to gode hopp i konkurransen, men dessverre så var ikke ene lag-kompisen like heldig i første omgang. vi endte på en delt 4.plass 3,5 poeng bak 3.plass og 17 poeng bak 2.plass.

Nå er sesongen nesten ferdig for min del, det gjenstår en norgescup konkurranse i slutten av mars. Kan også hende at jeg får sjansen til å prøve meg i kontinentalcupen 11-12 mars i Zakopane, men ingenting er spikret enda!

Med vennlig hilsen

Espen Jacobsen

Espen Jacobsen

Espen på pallen

Espen klar for hoppet

Hilsen

Espen Jacobsen