Bli kjent med Espen

Litt om meg: Mitt navn er Espen Jacobsen. Jeg ble født 15.september 1998 og kommer fra Orkanger.

I en alder av 4 år var jeg med min bror på hopptrening i Knyken. Det resulterte i at jeg da bestemte meg i en ganske tidlig alder at jeg ville bli skihopper.

Før jeg begynte i trønderhopp så var jeg med på to «Statoil morgendagens helter» samlinger som var i 2012 og 2013. i 2014 begynte jeg på Heimdal VGs og flyttet da til Trondheim for å få best utbytte av trening og skole. Jeg ble medlem i Trønderhopp, og på slutten av 1.året ble jeg flyttet opp til Elite-laget etter gode prestasjoner i bakken og hard trening utenom. Jeg utviklet meg mye som skihopper den sesongen som gjorde til at jeg fikk dobbelt gull i nordisk jr. landskamp 2016 og opprykk til klasse NC-Elite. Jeg fikk også min NC-Elite debut den her sommeren hvor jeg fikk 6.plass og 9.plass i Midtstuen. Deltok også i Norgescup i Lillehammer hvor jeg fikk klarte å få en 10.plass med en hoppform som ikke var på topp.

Nå ser jeg frem til Norges cup i Granåsen den 1.10 og 2.10. Her håper jeg på topp 5.plassering. Til vinteren har jeg som mål å bli tatt ut til Jr.VM som skal være i USA (Park City) som er et realistisk mål. Mine langsiktige mål er at jeg skal utvikle meg til å bli en toppidrettsutøver som er en av de beste skihopperne i verden. Jeg har mål og delta i VM som skal være i Trondheim samt vinne mange WC-renn.

Hilsen

Espen Jacobsen