For folk i Orkland

Vi er din lokale strømleverandør og har solgt strøm i Orkland i over 100 år. Hos oss kan du alltid være trygg på at vi gir deg konkurransedyktige priser og personlig hjelp.

Vi støtter lag og foreninger med spesiell vekt på aktiviteter for barn og unge i hele nye Orkland kommune. Her skal det være trygt og godt å vokse opp. 

Foto: Arnfinn Sæthre

Et naturlig valg for innbyggere, bedrifter og hytteeiere

Orkland Energi setter miljø og lokalsamfunnet i sentrum for vår virksomhet, og vi ønsker å bidra til at Orkland skal være et godt sted å være. Vi eies av Orkland kommune, det vil si deg og meg. Kjøper du strøm hos oss, blir pengene dine igjen her. I tillegg til å selge strøm er vi deleier i Nettselskapet AS som har ansvaret for strømnettet i store deler av Orkland. Vi eier vannkraftverkene Leirbekken og Vorma, samt Sundlikraft sammen med lokale grunneiere. Vi leverer fjernvarme til en rekke næringsbygg og boliger på Orkanger basert på fornybar spillvarme fra Elkem Thamshavn. Gjennom Orkland Klima- og Kuldeteknikk selger vi varmepumper, solcelleanlegg, elbilladere og solskjerming.

Følg oss på: Orkland Energi AS Megardsvegen 1, 7320 Fannrem Tlf: 72 46 63 60 Personvern & cookies