OIL – Orkdal I.L

Orkdal Idrettslag har aktiviteter for både barn og voksne i blant annet hopp, langrenn, skiskyting, fotball, håndball og trim. Laget har ca. 1200 medlemmer. De er én av lokalsamfunnets største og viktigste frivillige aktører. Knyken skisenter blir drevet og utviklet av OIL, hvor de har blant annet arrangert NM i skiskyting, Norgescup i skiskyting, Toppidrettsveka, VM i hopp og kombinert for veteraner, NM i hopp veteraner og Norgescup i orientering. De bidrar til å aktivisere Orkdal ved å sette ut orienteringsposter og kjentmannsmarkeringer rundt om i kommunen. Dette for å motivere alle orkdalinger til å komme seg ut i skog og mark. De to anleggene som eies og drives av Orkdal Idrettslag er under stadig utvikling.

I 2008 ble Orkdalsbanken stadion tatt i bruk, det er en fotballarena som tilfredsstiller kravene til spill for elite damer og Obosligaen for herrer.

Prosjekt «Nye Knyken» ble startet 6. april i 2010, målet var å bygge «Norges beste helårs rekruttanlegg for skisport». Norges Skiforbund forteller at idrettslagets mål er nådd. Orkdal Idrettslag er også kjent for sin aktive dugnadsinnsats, under Idrettsgallaen i Oslo Spektrum den 4. januar i 2014, fikk Knykenfolket tildelt prisen «Årets Ildsjel». Orkdal Idrettslag har stor anerkjennelse fra Norges Skiskytterforbund og Norges Skiforbund, laget er oppfordret til å søke på store arrangement som Norgescup og NM.

#Orkdalil #stoltsponsor #OrklandEnergi

Følg oss på: Orkland Energi AS Megardsvegen 1, 7320 Fannrem Tlf: 72 46 63 60 Personvern & cookies