Sponsing

Vi støtter lag og foreninger med spesiell vekt på aktiviteter for barn og unge i hele nye Orkland kommune. Miljø og lokalsamfunnet er i sentrum for vår virksomhet, og vi ønsker å bidra til at Orkland skal være et godt sted å være. Vi eies av Orkland kommune, det vil si deg og meg. Kjøper du strøm hos oss, blir pengene du bruker på strøm igjen lokalt til glede for alle som bor her.

OIL – Orkdal I.L

Orkdal Idrettslag har aktiviteter for både barn og voksne i blant annet hopp, langrenn, skiskyting, fotball, håndball og trim.

OIF – Orkanger Idrettsforening

OIF har fokus på folkehelse og trivsel. Organisasjonenen jobber for å kunne tilby flest mulig av kommunens innbyggere et så godt fritidstilbud som mulig.

Meldal Håndballklubb

Meldal Håndballklubb ble stiftet 1. mai 1997. Klubben ble til som et resultatet av samarbeidet mellom Meldal/Dalguten og Løkken IF.

Lensvik IL

Lensvik Idrettslag ble stiftet 15. januar 1906. Lensvik IL har i dag aktivitet i idrettene ski, friidrett, turn, fotball og håndball.

Meldal IL

Meldal IL sørger for og tilrettelegge for idrettslige aktiviteter for barn og unge i Meldal. Som medlem i idrettslaget kan du delta på en rekke aktiviteter hele året.

U&IL Glimt

U & IL Glimt er hjemmehørende på Gjølme/Råbygda, og er et av Orkdals eldste idrettslag.

Orkdal Skolekorps

Mange har stor glede av å kunne mestre et instrument, og aktiviteten i Orkdal Skolekorps har dannet grunnlaget hos flere profesjonelle musikere fra Orkdal.

Sesongsrapport fra Jo Rømme Mellingsæter

Sesongen 2019/2020 har foreløpig vært en god sesong for Jo med noen opp og nedturer. Han har hatt god fremgang på treningen både med det fysiske og det tekniske.

IL Fjellmann

Idrettslaget IL Fjellmann holder til i bygda Hoston og har ca 180 medlemmer. De er godt kjent for sin årlige isfiskekonkurransen og Hostovatnet rundt.

Gnistprisen

Gnistprisen tildeles en ungdom i Orkland som i løpet av året har utmerket seg spesielt med sine prestasjoner innenfor idrett, kultur eller utdanning. Prisen deles ut i form av et stipend på kr 10.000.

Følg oss på: Orkland Energi AS Megardsvegen 1, 7320 Fannrem Tlf: 72 46 63 60 Personvern & cookies