Sponsing

Vi støtter frivilligheten med spesiell vekt på aktiviteter for barn og unge i Orkland kommune. Miljø og lokalsamfunnet er i sentrum for vår virksomhet, og vi ønsker å bidra til å videreutvikle Orkland til et enda bedre sted å bo og være i. Vi eies av Orkland kommune, det vil si deg og meg. Kjøper du strøm hos oss, bidrar du også til at vi kan være økonomisk støttespiller til glede for alle som bor her.

Orkdal Idrettslag

OIL tilbyr aktiviteter for både barn og voksne i hopp, langrenn, skiskyting, fotball, håndball og trim. Laget arrangerer Orklandlekene om sommeren og Knykenlekene om vinteren.

Orkanger Idrettsforening

OIF er en breddeklubb med tilbud i atlet, fotball, håndball, orientering, ski, svømming og turn. Respekt, samhold, trivsel og inkludering har fokus i all aktivitet i Idrettsparken, Ulvåsmarka og Orklahallen.

Meldal Håndballklubb

Meldal Håndballklubb ble stiftet 1. mai 1997. Klubben ble til som et resultatet av samarbeidet mellom Meldal/Dalguten og Løkken IF.

Lensvik Idrettslag

Lensvik IL tilbyr aktiviteter i ski, friidrett, turn, fotball og håndball. Sentralt i lagets holdningsskapende arbeid for aktive, ledere og trenere er: Ansvar, respekt, disiplin og toleranse.

Meldal Idrettslag

Meldal IL har tilbud om aktiviteter i ski og friidrett for barn og unge med fokus på leik og moro. Laget sørger for deltakelse i lokale renn og stevner, blant disse er poengrenn på mange lokale arenaer.

U&IL Glimt

Glimt har aktiviteter i fotball og allidrett inkludert trim. Lagets stadionanlegg er Glimtbanen med kunstgressbane, 5-er-bane og klubbhus. Laget holder åpent et stort skiløypenett og lysløype.

Idrettslaget Fjellmann

Fjellmann har hovedarena i Hoston for aktiviteter i volleyball og trim. Laget administrerer lysløype og turløyper. Laget er godt kjent for sin årlige isfiskekonkurranse og turløpet Hostovatnet rundt

Orkanger Badmintonklubb

Klubben er et tilbud for interesserte i alle aldre og har sin arena i Orklahallen. De har et idrettstilbud for hele familien, med treninger og deltakelse i turneringer, bl.a. sin egen Orkla Cup.

Orkla Fotballklubb

Orkla FK har ambisjon om å være den ledende fotballklubben i regionen for menn og kvinner. Formålet er å være sportslig attraktiv og preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

Svorkmo N.O.I.

Laget har som målsetting å være en viktig sosial institusjon i nærmiljøet innen idrett og folkehelse. Arenaene er fotballbanene på Svorkmo og Øyasletta og skianlegget ved Asbøllsaga.

Orkla Skytterlag

Skytterlaget er en del av Det frivillige Skyttervesen i Norge. Laget har trenings- og konkurransearena i Evjen skyttersenter. Laget har medlemmer i alle aldre og har eget Ungdomsutvalg.

Gnistprisen

Gnistprisen tildeles en ungdom i Orkland som i løpet av året har utmerket seg spesielt med sine prestasjoner innenfor idrett, kultur eller utdanning. Prisen deles ut i form av et stipend på kr 10.000.

Følg oss på: Orkland Energi AS Megardsvegen 1, 7320 Fannrem Tlf: 72 46 63 60 Personvern & cookies