Orkland Klima og Kuldeteknikk er nå Miljøfyrtårn

orklandenergi-foto-kajsa-selnes-NETT-2-v2.jpg

Ordfører Oddbjørn Bang foretok fredag 10. september en høytidelig overrekkelse av beviset på firmaets miljøengasjement til daglig leder Erik Andreas Winger.

 
- Å bidra til den grønne omstillingen er vårt selskaps viktigste samfunnsoppgave, sier Erik Andreas Winger.
- Vi opplever at både våre nærings- og privatkunder er svært opptatte av klima og miljø, og vi har derfor valgt å miljøsertifisere bedriften vår. Det er store klimagevinster i å bytte ut gamle kjølemedier med mer klimavennlige løsninger. Her har vi bygget opp bred kompetanse i egen organisasjon.
- Prosessen med å bli Miljøfyrtårn har gitt oss bedre struktur på miljøarbeidet og legger grunnlaget for ytterligere forbedringer i årene som kommer, legger han til.

- Vi er veldig stolte av å være Miljøfyrtårn, noe som vi er sikre på blir anerkjent av våre kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere.

Daglig leder i Orkland Energi-konsernet Eirik Jørum setter stor pris på at datterselskapet Orkland Klima og Kuldeteknikk er blitt Miljøfyrtårn:

- Dette er et synlig bevis på at hele Orkland Energi har bærekraft som en viktig del av sin strategi og noe som gir inspirasjon for resten av konsernet.

 

Foto: Kajsa Selnes