En av de største utfordringene verden står overfor er omlegging av energiforsyningen fra fossile til fornybare kilder. Her har vi alle et ansvar, også i mindre lokalsamfunn. I vår region har vi mye industri som forbruker store mengder energi og en transportsektor som i hovedsak benytter bensin/diesel.

Vi har i over 100 år produsert miljøvennlig vannkraft og de siste 10 årene levert store mengder fjernvarme basert på spillenergi til Orkanger-samfunnet. Vi tilrettelegger for økt bruk av elektrisitet gjennom vårt eierskap i Nettselskapet og er også en del av kjøle-/frysebransjen som står foran en vridning til mindre bruk av klimagasser. Noe aktivitet har vi også innenfor varmepumper, solceller og elbilladere.

Vi ønsker å tilrettelegge for økt næringsvirksomhet i regionen gjennom å tilby grønne løsninger for dem som ønsker å etablere seg, og vi kan allerede vise til det tette samarbeidet med Norsk Kylling som har bygd en av verdens mest energieffektive kyllingfabrikker på Grønøra.

Aktuelt

Derfor sverger Nina og Rune til det lokale kraftselskapet
Det skal mye til for at Rune og Nina Ranøien i Hoston skal bytte ut sitt lokale kraftselskap, Orkland Energi, med noen andre.
Nils Arne Eggen er nærmeste nabo med Orkland Energi
Nils Arne Eggen er nærmeste nabo med e-verket på Fannrem.
Barnas skifestival - stor skiglede i Knyken skianlegg!
Skiglede i Knyken! Alle barn er hjertelig velkommen til å gå en skiløype på 500 m, 1 km eller 2 km premie ved målgang.

Flere artikler

Stolt sponsor av: