Orkland Klima og Kuldeteknikk kjøper firma på Frøya

Okk-presse.jpg

Pressemelding: Orkland Klima og Kuldeteknikk AS (OKK) har inngått en avtale om å kjøpe 100 % av aksjene i Kliva Kulde AS. Kliva Kulde har i dag fire ansatte med base på Sistranda.

Pressemelding

Dato: 17. september kl 16:00

Orkland Klima og Kuldeteknikk AS (OKK) har inngått en avtale om å kjøpe 100 % av aksjene i Kliva Kulde AS. Kliva Kulde har i dag fire ansatte med base på Sistranda. OKK har sitt hovedkontor på Fannrem, og vil etter dette oppkjøpet ha til sammen 17 ansatte.

Kliva Kulde ble etablert av Geir Kleiven i 2004 og har hatt en solid vekst og utvikling i de siste årene. I 2017 kom Richard Hammervold inn på eiersiden, og de har fram til nå eid halvparten av selskapet hver.

«Etableringen på Frøya vil gi oss et godt fotfeste i øyregionen og sammen gi oss en unik mulighet til å tilby gode løsninger for industrien på Hitra og Frøya» sier daglig leder i OKK, Erik A. Winger. «Vi ser på hele «Sør-Trøndelag» som vårt hjemmeområde, og har lenge hatt en målsetning om å etablere oss i øyregionen. Vi tok derfor kontakt med Geir Kleiven, og fant fort ut at vi hadde god kjemi og sammenfallende syn på hvordan vi skal få til vekst og utvikling i området.»

«Vi har lenge hatt ønske om å vokse i vårt nærområde, men har hatt problemer med å få tak i nok fagfolk til å betjene den stadig økende oppdragsmengden» sier daglig leder i Kliva Kulde AS, Geir Kleiven. «Som en del av Orkland Klima og Kuldeteknikk får vi inn den kompetansen og kapasiteten vi har ønsket oss, og vi har nå en helt annen mulighet til å gå løs på større prosjekter både hos eksisterende og nye kunder.»

Avtalen ble signert på fredag ettermiddag, og alle ansatte møttes til hyggelig selskap i Damphuset på Orkanger.

 

Kontaktinfo:

  • Styreleder i OKK: Johan Skjølberg, tlf 93806828
  • Daglig leder i OKK: Erik A. Winger, tlf 99382119
  • Geir Kleiven, tlf 90697725